Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-28@17:26:13 GMT

بایدها و نبایدهای شستشوی صورت

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۷۴۶۱

شاید فکر کنید شستن صورت یکی از ساده ترین و عادی ترین کارهای روزانه است اما این کار به زمان و توجه نیاز دارد و اگر درست انجام شود تاثیر زیادی در سلامت پوست دارد.به گزارش بلاغ،خیلی ها معتقدند صورت را باید فقط برای پاک کردن آرایش و آلودگی شستشو داد. اما به پیشنهاد متخصصان زیبایی صورت باید روزانه ۲ مرتبه شسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد دفعات شستشوی صورت به اندازه نحوه شستشوی صورت اهمیت ندارد. نوع صورت تان هر چه که باشد نباید پاکسازی صورت هنگام شب را نادیده گرفت.

برای شستشوی صورت بایدها و نبایدهای زیر را در نظر بگیرید.

باید: ابتدا آرایش صورت را کاملا پاک کنید

قبل از پاکسازی صورت هنگام خواب ابتدا با استفاده از یک ریموور آرایشی ملایم آرایش صورت را پاک کنید.منافذ پوست در طول شب سموم پوست را بیرون می ریزد پس اگر منافذ بسته باشد سموم داخل پوست باقی مانده و منجر به التهاب می شوند.

نباید: صابون استفاده نکنید

حتی اگر صابون ها مخصوص پوست صورت ساخته شده باشند باز هم تعادل PH پوست را به هم می ریزد و منجر به رشد میکروب ها و باکتری ها می شود. بیشتر مردم دوست دارند از شوینده هایی استفاده کنند که بیشتر کف می کند اما کف زیاد چربی طبیعی پوست را می گیرد .

باید: از آب ولرم استفاده کنید

آب گرم منافذ را باز نمی کند و آب سرد هم منافذ را نمی بندد پس بهتر است میانه روی کنیم و صورت را با آب ولرم شستشو دهیم.

نباید: حوله را به صورت نمالید

هرگز حوله را به صورت نمالید زیرا حائل محافظتی پوست را از بین می برد. بهترین کار برای خشک کردن صورت این است که حوله را با حالت ضربه به صورت بزنید.

باید: استفاده از میسلار واتر یا آب پاک کننده آرایش

آب میسلار حاوی ملکول های میسل است که آرایش و آلودگی های روی صورت را به خوبی پاکسازی می کند. حتی کسانی که آرایش نمی کنند هم می توانند از آب میسلار برای پاکسازی صورت استفاده کنند. آب میسلار صورت را تمیز می کند و نیازی به شستشو ندارد.

نباید: لوازم آرایشی کثیف

پدهای آرایشی مکان مناسبی برای جذب باکتری ها هستند بنابراین پیشنهاد متخصصان پوست و زیبایی این است که آن ها را مرتب با مواد شوینده بشویید.

باید: از برس پاکسازی صورت سونیک استفاده کنید

برس پاکسازی سونیک پوست صورت را عمیقا پاکسازی می کند و برای پوست های چرب بسیار مفید است زیرا منافذ پوست را پاکسازی می کند. اگر پوست حساسی دارید باید دفعات استفاده از این ابزار را کمتر کنید.

نباید: به چانه بی توجه نباشید

گردن و چانه نیز در معرض آلودگی قرار دارند و به توجه نیاز دارند. هنگام شستشوی صورت انگشت ها را به سمت بالا با حرکات دایره ای بکشید. با این کار به سفت شدن و لیفت صورت کمک می کنید.

باید: با یک حوله نرم به حالت ضربه به صورت بزنید

خیس نگه داشتن صورت بعد از شستشو به آبرسانی پوست هیچ کمکی نمی کند بلکه وقتی آب تبخیر می شود پوست بیشتر خشک می شود. بنابراین بهتر است صورت را بعد از شستشو با یک حوله نرم خشک کنید و قسمت های اطراف چشم را با ملایمت بیشتری خشک کنید.

نباید: صورت را زیاد نشوئید

اگر روزانه یک بار به حمام می روید و دو بار هم صورت را شستشو می دهید کمی زیاده روی می کنید زیرا باعث خشک شدن پوست صورت می شوید.

باید: به اندازه مقدار توصیه شده مصرف کنید

اگر احساس می کنید محصولات پاک کننده ای که استفاده می کنید هیچ تاثیری ندارند مقدار مصرف تان را بررسی کنید. گاهی اوقات برای این که پول کمتری هزینه کنید مقدار مصرف را کمتر می کنید اما اشتباه می کنید. اگر به مقدار مصرف تان اطمینان ندارید به دستور روی محصول مراجعه کنید.

نباید: بیش از حد پوست را لایه برداری نکنید

پوست صورت به طور طبیعی دارای یک لایه محافظی است که از پوست محافظت کرده و باعث حفظ رطوبت پوست می شود. استفاده روزانه از لایه بردار به لایه رویی پوست آسیب می رساند و پوست بیش از حد حساس می شود در نتیجه منجر به التهاب و جوش زدن صورت می شود.

باید: پاکسازی صورت را با تونر تمام کنید

خیلی ها با اهمیت تونر در پاکسازی پوست آشنا نیستند به همین دلیل آن را نادیده می گیرند. تونر یک فرمول مایع است که سطح PH پوست را تنظیم می کند و از پوست در مقابل باکتری ها و آسیب ها محافظت می کند. برای استفاده از تونر فقط کافی است مقداری از آن را به پنبه آغشته کنید و به صورت بمالید.

نباید: مرطوب کننده را فراموش نکنید

علاوه بر استفاده از تونر مرطوب کردن پوست را نیز فراموش نکنید. پوست به مرور زمان حساس، خشک و شکننده می شود پس با مرطوب کردن پوست آن را از خشکی بیش از حد حفظ کنید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد

به گزارش جام جم آنلاین، پی‌یر لودهامار، مسؤول عملیات مین‌یابی در سازمان ملل، روز جمعه اعلام کرد که برداشتن حجم عظیمی از آوار، از جمله مهمات منفجر نشده که در اثر جنگ ویرانگر اشغالگران در نوار غزه بر جای مانده است، «ممکن است حدود ۱۴ سال طول بکشد تا پاکسازی شود».

لودهامار طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو افزود که جنگ «تقریباً ۳۷ میلیون تُن زباله در منطقه مسکونی پرجمعیت و گسترده بر جای گذاشته است».

وی توضیح داد: «پیش‌بینی می‌شود که برداشتن آوارها، از جمله آوار ساختمان‌های تخریب‌شده، تحت شرایط خاصی ۱۴ سال طول بکشد.»

وی ادامه داد: ما می‌دانیم که معمولاً حداقل ۱۰ درصد مین‌هایی که پرتاب می‌شوند عمل نمی‌کنند و ضریب خرابی دارند... صحبت از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون در روز است.

جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا پیش از این تاکید کرد که جنگ اسرائیل علیه غزه، شهرهای نوار غزه را در معرض «ویرانی بیشتر از آنچه شهرهای آلمان در طول جنگ جهانی دوم در معرض آن قرار داشتند» قرار داد.

دیگر خبرها

  • کرم معجزه
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • عوامل تاثیرگذار بر کپک زدن فرش
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد
  • سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد