Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@00:45:00 GMT

همه چیز درباره‌ی فیس براش

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۲۸۲۳

همه چیز درباره‌ی فیس براش

پاکسازی عمیق پوست صورت یکی از مهمترین عوامل سلانت و زیبایی آن است که به شیوه‌ها و با با ابزار متنوعی اغنجام می‌شود. فیس براش ابزاری کاربردی و آسان برای پاکسازی عمیق پوست است که در این مقاله به کاربرد و مزایای استفاده از آن، راهنمای خرید فیس براش و نحوه‌ی استفاده صحیح از آن پرداخته‌ایم. در این قسمت از بیتوته همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت پاکسازی پوست

پاکسازی صورت بعنوان حساس ترین ارگان بدن که در معرض انواع آلودگی ها و آب و هوا قرار می‌گیرد یک ضرورت است که همواره باید مورد توجه افراد در سنین مختلف قرار گیرد. پاکسازی پوست خانم‌ها به دلیل استفاده مداوم از مواد آرایشی بسیار حائز اهمیت است. پس از استفاده از لوازم آرایشی و کرم های مختلف پس از مدتی بایستی از روی پوست پاک شوند تا منافذ پوست قدرت تنفس پیدا کنند.

باقی ماندن مواد آرایشی و کرم ها بر پوست صورت در دراز مدت با بسته شدن منافذ پوست موجب افتادگی، ایجاد جوش، آکنه و چین و چروک و پیری زودرس می شود. پاکسازی عمیق پوست با شیوه‌های متفاوتی صورت می‌گیرد که یکی از آن‌ها استفاده از فیس براش است.

 

فیس براش چیست؟

براش شستشو صورت و یا فیس براش به عنوان ابزاری محبوب در میان خانم ها در سنین مختلف برای پاکسازی پوست استفاده می شود. لرزش و چرخش این براش‌ها موجب پاکسازی عمیق پوست می‌شود. فیس براش‌ها عمدتا ضد آب و قابل شستشو هستند و می‌توان از آن‌ها در حمام نیز استفاده کرد. برخی از انواع فیس براش ها دارای برس بدن هستند که جایگزین لیف‌های حمام نیز می شوند.

 

کاربرد فیس براش

پاکسازی و شستشوی پوست، مراقبت و زدودن هر نوع آلودگی از پوست، جداسازی سلول های مرده، پاکسازی عمیق برای از بین بردن انواع روغن و چربی های باقی مانده قدیمی و جدید از پیشانی، گونه ها و چانه شستشوی زیر چشم و پلک از مزایای استفاده از فیس براش است. فیس براش با انجام حرکات دورانی موجب افزایش خون رسانی به بافت ها و سلول های پوست صورت شده و موجب شادابی و جوان سازی پوست می شود. 

 

مزایای استفاده از دستگاه فیس براش

- شستشوی چند برابر موثرتر ازشستشوی دستی.

- پاکسازی کامل و عمیق پوست

- رهایی از جوش های سرسیاه و زیرپوستی

- افزایش گردش خون در پوست و در نتیجه شادابی و شفافیت آن.

- جذب بهتر کرم ها و محصولات مراقبت پوستی

- جلوگیری از پیری زودرس پوست

- رهایی از جوش های سرسیاه و زیرپوستی و جلوگیری از باز شدن منافذ پوست

- لایه برداری پوست به صورت سطحی و ملایم

- ماساژ ملایم و خونرسانی.

 

نحوه‌ی استفاده از شوینده ها همراه با دستگاه فیس براش

بهتر است قبل از استفاده از دستگاه  آرایش خود را با دستمال مرطوب پاک نمایید، ابتدا صورت خود را خیس نمایید سپس برای از شوینده روزانه مناسب پوست خود به مقدار لازم روی صورت خود بریزید. برای شستشوی هفتگی از اسکراب‌های هفتگی استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که از اسکراب هفتگی قوی به هیچ وجه روزانه استفاده ننمایید چون باعث خشکی بیش از حد پوست شما خواهد بود.

بعد اززدن شوینده ها به صورت، فیس براش خود را روشن کرده کمی براش را خیس کرده و بمدت یک دقیقه عمل شستشو را انجام دهید. دستگاه را به نرمی به شکل دورانی بر روی صورت به حرکت در آورید. زمان شستشوی هر کدام از گونه ها و بینی 20 ثانیه، پیشانی 10 ثانیه، چانه 10 ثانیه می باشد. سپس صورت خود را با اب ترجیحا خنک بشورید.

 

نکات مهم در استفاده از فیس براش

• هنگام استفاده از فیس براش نباید با فشار زیاد از فیس براش استفاده کرد تا نتیجه بهتری گرفت. چراکه اینکار موجب تحریک بافت پوست شده و باعث نازک شدن آن و ایجاد حساسیت می شود.

• استفاده بیش از حد از فیس براش می تواند باعث به هم خوردن PH طبیعی پوست و از بین رفتن چربی مفید آن شود. پس مصرف بیشتر از روزی یکبار از آن توصیه نمی‎شود.

• اگر همراه با یکی از اعضای خانواده‌تان بطور مشترک از یک دستگاه استفاده می‌کنید، حتما هر فرد سری اختصاصی خودش را داشته باشد.

• بعد از استفاده از فیس براش و شستشوی صورتتان با این دستگاه چربی های پوست شما به کلی شستشو شده‎اند. به همین دلیل اگر از آب رسان و مرطوب کننده استفاده نشود غدد مولد سبیوم شروع به تولید و ترشح چربی بیشتر خواهند کرد. پس حتما بعد از شستشوی صورت با فیس براش از مرطوب کننده یا کرم آبرسان متناسب با پوستتان استفاده کنید.

 

نکاتی قابل توجه در انتخاب و خرید فیس براش

• با توجه به اینکه فیس براش های چرخشی باعث کشیدگی و شل شدگی پوست به علت حرکت و چرخش دستگاه به سمت می شوند لذا خرید فیس براش های چرخشی توصیه نمی شوند. در دستگاه های جدیدتر از تکنولوژی ویبراتوری استفاده می شود که مشکلات نوع چرخشی آن را ندارد. 

• در هنگام خرید فیس براش حتما به این نکته توجه کنید که این دستگاه ها در دو نوع شارژی و باطری دار موجود هستند که متناسب با نیازتان آن را تهیه کنید.

• بهتر است دستگاه فیش براش دارای براش های متعدد با کارایی های مختلف از قبیل براش‌های شستشو ،براش لایه برداری،براش بدن، براش میکاپ و…..باشد.

• نکته دیگری که باید به آن توجه کنید ضد آب بودن دستگاه است تا بتوانید در حمام از آن استفاده کنید.

 

نگهداری از دستگاه فیس براش

• بهترین روش برای نگهداری از دستگاه فیس براش کیوت اسکین قرار دادن آن خارج از محیط‌های مرطوب مانند حمام است.

• بهتر است بعد از ‎هربار استفاده از دستگاه،  براش ها را از آن جدا کنید و آنها را بشورید. سپس خارج از محیط مرطوب قرار دهید تا خشک شوند. 

• اگر دستگاه فیس براشتان باطری دار است، بعد از هربار استفاده زیر آب، در محفظه باطری را باز کنید و در صورت نم‎دار بودن، باطری ها خارج شوند، محفظه باطری و باطری‎ها خشک شوند، تا دستگاه برای استفاده‎های بعدی آماده باشد.

 

منبع: بیتوته

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • خواص جکوزی برای پوست
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند